Віктор Павлік показав, як його маленький син копається в землі голими руками: росте дослідник-агроном (Відео)

Відомий український співак та власник звання народного артиста Віктор Павлік поділився у соціальних мережах кадрами з маленьким сином Михайлом.

Віктор Павлік – багатодітний зірковий батько. У нього четверо дітей від чотирьох різних жінок. Вперше співак став татом, коли йому було 18. Старший син зірки Олександр пішов його стопами та зайнявся музикою.

Незабаром Віктор зустрів нову кохану, яка народила йому доньку Христину. Потім артист одружився з Ларисою Созаєвою. У них з’явився спільний син Павло, проте хлопця вже немає серед живих – його життя забрала онкологія у 2020 році.

Вчетверте батьком Павліка зробила молода дружина Катерина Репяхова. Поповнення в зірковій родині сталося рік тому. Незважаючи на те, що пару критикують за велику різницю у віці, вони щасливі разом і готові піти на все заради свого сина Михайла.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Віктор Павлік показав, як його маленький син копається в землі голими руками

Обраниця Віктора Франковича не бачить нічого поганого у пізньому батьківстві, адже воно було усвідомленим і запланованим. За словами самого співака, він дуже цінить кожну мить, проведену з дитиною, не забуваючи радувати шанувальників сімейними кадрами.

Цього разу в Інстаграмі Віктора Павліка з’явилося відео з Михасиком, на якому він зацікавлено копається в землі, ніби щось вишукує.

“Залишу це собі тут”, – підписав публікацію артист.

Захоплені підписники не змогли пройти повз маленького дослідника, схожого на тата як дві краплі води:

  • “Агроном”;
  • “Розмінування”;
  • “Росте дослідник”, – реагують на кадри фанати.

З історією кохання Віктора Павліка і Катерини Репяхової, яка колись була його коханкою, а стала офіційною дружиною, знайомтеся в наступному відео:

Схожі статті