Якою є насправді поза камерами залізна леді Наталія Мосейчук, яка полишила коханого та сина заради кар’єри

Наталія Мосейчук заслужила репутацію вельми скритної дами на телеканалі "1+1". Вона зрідка говорить про своє особисте життя, але правди їй таки не вдалося приховати.

Наталія Мосейчук. Героїня цього матеріалу – дуже строга леді. Вона однією влучною фразою може поставити на місце будь-якого знаменитого політики. Зірка ток-шоу не соромиться також висловлювати відверто свою думку.

Проте, єдине про що вона готова активно говорити – це про свою родину та стосунки.

Що відомо про два шлюби Наталії Мосейчук?

Ведуча “плюсів” починала свою кар’єру на рідній Житомирщині. За три роки по завершенню навчання у педагогічному університеті, вона дізнається, що вагітна… У 1998-му на світ народжується її старший син Антон. З його татком Наталія довго не проживе у шлюбі. Вона вирушить у столицю відкривати нові горизонти, а маленьку дитину на певний час віддасть на виховання своїм батькам.

Наталія Мосейчук
Якою є насправді поза камерами залізна леді Наталія Мосейчук

Дуже довго йшла знаменитість до мети, її всі вважали серйозною кар’єристкою, проте, Купідон і їй підгледів пару. Її другого чоловіка звати – Ілля. Він настільки серйозно поставився до стосунків з Мосейчук, що вирішив поговорити про одруження не з нею, а з її батьками.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Якою є насправді поза камерами залізна леді Наталія Мосейчук

Жінку, яка звикла всіх ставити на місце та грати за власними правилами, поставили у непросте становище.

Та кохання перемогло. Наталія поза камерами стає справжньою люблячою матусею. У 2012 році вона подарувала своєму другому обранцеві сина. Ведуча навіть уявити не могла, що зможе віртуозно поєднати у собі начало матері та конкурентну зірку.

Вагітна Наталія Мосейчук
Якою є насправді поза камерами залізна леді Наталія Мосейчук

Нагадаємо, що вперше на телеканалі “1+1” Мосейчук з’явилася у 2006 році.

Схожі статті