Ігор Кондратюк розповів, чому Аіда Ніколайчук з Х-Фактору не відбила його у дружини: “У неї не вистачає…”

Колись глядачем здавалося, що Ігор Кондратюк от-от покине свою родину та піде до Аіди Ніколайчук, але ні зради, ні думок стрибати у гречку продюсера не було. Що ж сталося?

З появою Аіди Ніколайчук на сцені глядачам здавалося, що між нею та продюсером Ігором Кондратюком бурхливий роман. Незвичайні погляди, небажання зайвий раз з’являтися у кадрі разом та інші нюанси змушували аудиторію вважати, що зіркам є що приховувати.

Тим не менш, проект закінчився, а дороги продюсера та виконавиці розійшлися. Вони назавжди розсталися, і ніякого контракту не підписували. Хоча фанати були впевнені у зворотньому.

Ігор Кондратюк розповів, чому Аіда Ніколайчук з Х-Фактору не відбила його у дружини

Ба більше, продюсер навіть не прийшов на перший сольний концерт Ніколайчук, чим здивував глядачів. Згодом  Ігор Кондратюк дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, чому вирішив не співпрацювати з артисткою, яка полонила серця багатьох глядачів. Виявляється, Аіда зовсім йому не імпонувала та відштовхувала своїм холодом.

“У неї не вистачає якоїсь теплоти, у тих заняттях, які були! Чим вона, до речі, взяла публіку! Своєю якоюсь відстороненістю, холодністю, рафінованістю!”

У іншому інтерв’ю Ігор також дав деяке роз’яснення, яке не напряму стосувалося Ніколайчук, але внесло певну ясність у його погляди на жінок.

Виявляється, Кондратюк взагалі не ведеться на привабливу зовнішність, а цінує в жінках перш за все інтелект. Він вважає, що розум робить з людини особистість, а він закохується в саме у неї. І ба більше, Кондратюк додав, що краса часто для жінок стає джерелом проблем, а не щасливого майбутнього та прекрасного життя.

Варто відзначити, що позиція Ігоря відповідає його життєвому шляху, адже дружина в нього економіст і завідує його фінансами.

Схожі статті