“Трошки стомився”: 36-річна Оля Цибульська показала свого обранця, який підозріло схожий на Дзідзьо (ФОТО)

Таємний шлюб Олі Цибульської стає все менш загадковим. Зірка показала свого чоловіка разом із сином. Обранець артистки підозріло схожий на Дзідзьо.

Оля Цибульська. Героїня цього матеріалу ретельно приховує всі подробиці особистого життя. Багато разів її підозрювали у романі із Дзідзьо. Михайло Хома разом зі співачкою у 2017-му році записали дуетну пісню.

Після спільних виступів, з медіа-простору раптово зникла справжня дружина епатажного артиста, а на сцені разом з Ольгою, хореографія доповнювалася міцними обіймами та неоднозначними цілунками.

Оля Цибульська та Дзідзьо
Оля Цибульська та Дзідзьо

Проте, як запевняє сама Цибульська, між нею та Дзідзьо – лише дружні стосунки. Більше того, вони є кумами один одному. Та фанати все одно вважають, що артистка крутить шури-мури на стороні. Навіть її чоловіка постійно називають копією Михайла Хоми.

Нещодавно зірка показала свого законного коханого у себе в Інстаграмі. Високий русявий красень на плечі ніс сина Нестора, який набавився у фонтані.

“Трохи стомився”,  – пише Цибульська про сина.

36-річна Оля Цибульська показала свого обранця

Що відомо про справжнього чоловіка Ольги Цибульської?

Розсекретили хлопця, який повів співачку під вінець дуже раптово. Він, як колишній державний службовець, подавав декларацію. Звати чоловіка Ольги – Сергій Грисюк. У графі, де потрібно вписувати родичів, він записав пані Цибульську-Грисюк та сина Нестора.

Ольга Цибульська з чоловіком
36-річна Оля Цибульська показала свого обранця

Цікаво, що сама зірка не прокоментувала таку знахідку у мережі, але до цього завжди зазначала, що її коханий – людина непублічна і його позицію вона дуже поважає.

Нагадаємо, що скандал з приводу роману Олі та Михайла Хоми дістав піку у 2021-му році, коли артист розлучився зі співачкою Славією.

Схожі статті