“Критикував”: екс-наречений Злати Огнєвіч Андрій Задворний висловив все, що думав про збори коштів Притули

Злата Огнєвіч давно розпрощалася з проєктом "Холостячка", втім фанати передачі досі не відписалися від її колишнього обранця - Андрія Задворного.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний здавалися дуже перспективною парою. Проте, дуже швидко зірки розбіглися та почали кожен творити власну історію. Співачка зараз багато часу проводить за благодійністю, але й її колишній кавалер не сидить склавши руки.

Нещодавно Андрій із захопленням висловився щодо збору донатів на БПЛА – “Байрактар”. Їх для наших захисників хотів придбати Сергій Притула. Він замість подарунків на свій День народження попросив прихильників допомогти зібрати кошти на купівлю дорогезного обладнання.

“Багато хто критикував Притулу”, – каже Задворний.

Андрій Задворний висловив все, що думав про збори коштів Притули

Екс-хлопець Огнєвіч зазначає, що попри всі злі язики ведучому “Нового каналу” таки вдалося знайти потрібну суму. Втім, життя бентежне, і компанія, яка випускає цей вид зброї так була розчулена зусиллями українців, що вирішила подарувати 3 “Байрактари” нашій армії.

Цікаво, що і сам колишній учасник “Холостячки” займається схожою діяльністю із Сергієм Притулою. Хоче придбати військовим автомобіль. Він бідкається, що у його випадку компанія, що випускає джипи – подарунка нашим ЗСУ, на жаль, не зробить.

Стало відомо, чи залишилися разом Холостячка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Андрій Задворний висловив все, що думав про збори коштів Притули

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч та Андрій Задворний познайомилися завдяки проєкту на СТБ у 2021-му році. Зірка наголошувала, що мріє про активного чоловіка з гарним почуттям гумору. У чоловіка на момент зустрічі із співачкою вже була дитина від першого шлюбу. Проте, артистка, яка ще не народжувала, поставилася до цього факту спокійно.

Схожі статті