Ірина Білик відверто розповіла, що відчуває до колишнього чоловіка Дікусара, який пішов воювати: “Я хотіла б”

Діва української сцени Ірина Білик в новому інтерв'ю розповіла про спілкування зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром, який зараз служить у ЗСУ.

Історія кохання Ірини Білик і Дмитра Дікусара почалася в шоу “Танці з зірками”. З партнерів вони швидко перетворилися на пару закоханих і вже незабаром після фіналу сезону зіграли весілля в Ріо-де-Жанейро. Артистку не турбувала велика різниця у віці з хореографом не на її користь – вона старша за обранця на 16 років.

Ірина почала писати пісні, присвячені коханому, вони демонстрували справжню пристрасть та ідилію, однак поступово стосунки себе вичерпали і після трьох років разом вони розійшлися.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик відверто розповіла, що відчуває до колишнього чоловіка Дікусара

Незважаючи на розлучення, колишні зберегли теплі відносини і спогади про спільне минуле. Коли Білик дізналася, що Дмитро Дікусар вступив до лав ЗСУ та пішов на фронт боронити Україну від ворога, вона розплакалася і одразу подзвонила його матері. З того моменту співачка тримає зв’язок з екс-свекрухою.

В ефірі програми “Ранок з Україною” Ірина розповіла, що хореограф наразі знаходиться в гарячій точці, тож спілкувалися вони востаннє місяць тому. Про те, як у нього справи, зірка здебільшого дізнається від його мами:

“Діма не виходить на зв’язок, тому що він саме в частині, де тривають воєнні дії, тому більше розмовляю з його мамою. А Діма, можливо, на завданні. Він не може так часто розмовляти, як я хотіла б”, – поділилася Білик.

Ірина Білик відверто розповіла, що відчуває до колишнього чоловіка Дікусара
Ірина Білик відверто розповіла, що відчуває до колишнього чоловіка Дікусара

Крім Дікусара, серед відомих чоловіків українського шоу-бізнесу, хто пішов воювати, слід відмітити гурт “Антитіла” і Тараса Тополю зокрема, Колю Сєргу, Даніеля Салема, Макса Барських, Єгора Соболєва, Фагота, Андрія Хливнюка.

Схожі статті