Настя Каменських сколихнула мережу правдою про своє материнство: що відомо про сина співачки не від Потапа

Знаменита українська співачка Настя Каменських та її зірковий чоловік Потап спільних дітей не мають, але виявилося, що співачка ще до шлюбу з репером встигла стати мамою.

Про роман між колегами по дуету “Потап і Настя” заговорили ще задовго до того, як у 2019 році вони зіграли весілля. З того самого моменту в мережі не перестають пліткувати про вагітність Каменських. Чи не на кожному фото прискіпливі фанати видивляються будь-які натяки на зростаючий животик.

Водночас з цим друг зіркової пари Геннадій Вітер викрив несподівані подробиці особистого життя Насті. Як виявилося, їх пов’язують дуже особливі стосунки – вони мають сина, щоправда хрещеного. Але тим не менш, артистка не така вже й бездітна.

За словами Вітера, “спадкоємця” Каменських звуть Артем. Вона це ніяк не коментувала, але не приховує – дітей дуже любить і мріє в майбутньому стати мамою та народити коханому чоловіку малюка.

У Насті Каменських і Геннадія Вітера є спільна дитина
Настя Каменських сколихнула мережу правдою про своє материнство

Зауважимо, у Потапа від шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою залишився син Андрій, який після розлучення живе з мамою. Свої батьківські обов’язки репер на задню поличку не відкладав – він бере участь у житті нащадка, незважаючи на розпад сім’ї.

Щодо стосунків хлопця із зірковою мачухою Настею Каменських, Горова в одному зі своїх інтерв’ю зізнавалася, що вони – “не одна велика родина”, а теплоти у спілкуванні співачки з пасинком немає.

Потап разом з сином
Настя Каменських сколихнула мережу правдою про своє материнство

Не виключено, що на це вплинули обставини розлучення Олексія Потапенка з першою дружиною – сталося це через його почуття до колеги по дуету. За словами Потапа, йому було важко і боляче зізнатися Ірині, що закохався в іншу, проте він розумів, що мовчання зробить ще гірше. Зараз зірка впевнений, що правильно зробив, слухаючи своє серце.

Все про історію кохання Потапа і Настя Каменських в наступному відео:

Схожі статті