Оля Полякова розповіла про почуття до Арестовича і зізналася, що тепер буде йому готувати. Попахує романом?

Оля Полякова завжди пишалася своїм шлюбом. Зірка наголошувала на тому, що у її житті з'явилася справжня друга половинка. Проте, нещодавно співачка натякнула, що у її серці є місце і для іншого.

Незрівнянна Суперблондинка Оля Полякова змогла реалізувати себе і як мати, і як дружина, і як співачка. Стосунками зі своїм обранцем вона пишається найбільше, адже з коханим Вадимом Буряковським вона іде життєвим шляхом з 2004 року разом. Втім, зараз подружжя у розлуці, адже співачка з початку війни виїхала з України заради безпеки дочок.

Та схоже їй дуже приглянувся один популярний красень-політик. Нещодавно Оля у розмові з Олесею Бацман, дружиною Дмитра Гордона, розповіла, завдяки кому засинає спокійно останнім часом.

Оля Полякова розповіла про почуття до Арестовича

Які стосунки в Олі Полякової з Олексієм Арестовичем?

Розмова з пані Бацман в Олі видалася дуже теплою та щирою. Олеся змогла одразу підібрати необхідні слова і розговорити Полякову. Багато знаменитості спілкувалися про спільну українську біду, але у діалозі проскочив геть емоційний монолог Суперблондинки про любов до відео Олексія Арестовича.

“Чоловіки, беріть приклад, як потрібно спілкуватися з жінкою. Ось коли вона вириває на собі волосся, вона в істериці… Якщо ви будете таким (ред. заспокійливим) тоном говорити… У мене раніше були проблеми зі сном. Я закачували купу додатків з мантрами, нічого не допомагало. І тільки Арестович, на ніч… Він мене баюкає і це краще для мене снодійне!”, – у пориві емоцій говорить співачка.

Артистка публічно пообіцяла готувати домашній сир для політика до його столу.

Та попри кіношне минуле Олексія і його дотичність до шоу-бізнесу, зірки раніше не спілкувалися. Більше того, в інтерв’ю прозвучало, що Арестович навіть проігнорував повідомлення Полякової у мережі.

Нагадаємо, Оля нині активно займається благодійними концертами.

Схожі статті