Андрій Данилко нарешті одружився? Зірка відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вразив фанатів раптовими кадрами з зіркового весілля. Хто одружився та як відбувалося торжество?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко є творцем пісень, які дарують радість та сміх. Репертуар артиста ідеально пасує до будь-яких свят, адже дарує неймовірний настрій. Тому зовсім не дивно, що Вєрка Сердючка з’являється зазвичай на весіллях та днях народження.

Варто відзначити, що музикант ніколи не ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрами з торжеств, але за нього це бездоганно роблять фанати, які працюють над розвитком акаунтів, що присвячені його творчості.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Незадовго до війни Андрій Данилко засвітився на весіллі, рівень якого дійсно вражає. Справа в тому, що заміж вийшла знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, і в чоловіки вона обрала досить заможного бізнесмена з Казахстану Алмаза. Пара вирішила не обмежувати себе святом, яке вони влаштували на Мальдівах і продовжували його в Києві.

Але це весілля було набагато дорожчим, адже гостей було море, закуски розкішними, наречена змінила декілька суконь, а відомих артистів було не перелічити. Серед них і опинився Андрій Данилко разом з його партнеркою Інною Білоконь. Як відомо, він відіграв повну програму, що коштувало Іванні великих грошей, але артисту вдалося подарувати і нареченій, і гостям бездоганний настрій.

Весільна сукня Іванни Онуфрійчук
Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Варто відзначити, що на тому самому весіллі для молодят співав і знаменитий молдавський виконавець Дан Балан, якого вона запрошувала виступати також на Мальдіви. Але всі старання дружини казахстанського мільярдера виявилися не марними, адже свято вражало своїм розмахом.

Схожі статті