Колишня дружина Узелкова Боржемська забрала дітей і покинула Україну через зміни в сім’ї: “Народила дитинку”

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська сколихнула мережу раптовими новинами про те, що ві родина покидає територію України. Усі деталі в статті.

Відома українська тренерів Марина Боржемська давно пройшла до тями після розлучення з Вячеславом Узелковим та скандалами, пов’язаними з цією подією. Знаменитості окремо одне від одного будують своє життя і їм це не погано вдається.

Колишня дружина Узелкова Боржемська забрала дітей і покинула Україну через зміни в сім’ї

Нещодавно Марина Боржемська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нові фотографіі, на яких вона показала себе разом з дітьми у літаку. У дописі до публікації тренерка повідомила, що терміново мала вилетіти разом з родиною за кордон. Причину, через яку вона покинула Україну, зірка не зазначила, але натякнула, що це пов’язано зі змінами у родині.

Заздалегідь Боржавська попросила не лякатися своїх шанувальників, і дала зрозуміти, що зміни позитивного характеру, а не негативного. Звісно, фанати одразу ж почали ділитися здогадками у коментарях під публікацією. Найпопулярнішою версією є пологи у сестри Марини, яка проживає в Ізраїлі. Шанувальники майже впевнені, що Марина везе дітей саме до їхньої тітки.

Колишня дружина Узелкова Боржемська забрала дітей і покинула Україну через зміни в сім’ї

Нагадуємо, що після розриву В’ячеслав Узелков неодноразово намагався налагодити стосунки з колишньою дружиною, не розуміючи, що вона поставила крапку. Згодом, він брав участь у шоу, де намагався знайти нову обраницю, і під час зйомок знову зізнався у коханні Марині. Втім, його вистачило ненадовго, і Узелков вже знайшов собі іншу пару, поки його колишня дружина залишається самотньою.  Чи вдалося спортсмену налагодити стосунки з дітьми достовірно невідомо.

Схожі статті