Замість каре і піксі: Олена Кравець, Таюне, Аніта Луценко й інші зірки, які зробили модну стрижку короткий боб

Стрижка короткий боб як ніколи актуальна влітку 2022. Цю зачіску вже спробували на собі Олена Кравець, дружина Винника Таюне, Аніта Луценко та інші українські зірки.

Жіноча стрижка боб – це подовжені пасма біля обличчя та більш короткі ззаду. Якщо ви хочете собі яскраву і стильну зачіску, яка б відповідала останнім трендам і була доречною влітку, не оминайте увагою короткий боб.

Така стрижка ідеально підходить для жінок, яким подобається вкорочене волосся, але вони хочуть носити його по-новому, або ж для тих, хто хоче заявити про себе. Сенсація згадує представниць українського шоу-бізнесу, які зробили собі короткий боб і не пошкодували.

Олена Кравець

Гумористка і акторка Олена Кравець часто експериментує з іміджем. Її варіація на короткий боб з чубчиком навскіс виглядає дуже молодіжно, а головне – надзвичайно їй пасує.

Олена Кравець зробила стрижку короткий боб
Олена Кравець зробила стрижку короткий боб

Таюне

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне раніше носила модний короткий боб, який підкреслював її почуття стилю.

Стрижка подовжений боб на Таюне
Стрижка вкорочений боб на Таюне

Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська одна з тих знаменитих красунь, хто регулярно експериментує над іміджем. Зараз виконавиця носить саме вкорочений боб.

Стрижка короткий боб на Олі Цибульській
Стрижка короткий боб на Олі Цибульській

Аніта Луценко

Фітнес-тренерка Аніта Луценко не боїться відрізати волосся. На її рахунку є як стрижка “під нуль”, так і ефектний короткий боб. Така зачіска чудово виглядає на Аніті, оскільки вона має пряме і в міру густе волосся – це створює більш акуратний і бездоганний вигляд.

Аніта Луценко хоче заміж, але коханий не кличе
Аніта Луценко зі стрижкою короткий боб

Анастасія Приходько

Популярна співачка Анастасія Приходько вирішила розпрощатися з подовженим каре і зробила стрижку боб з асиметричним чубчиком.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько зробила короткий боб

Схожі статті