Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне, який народився на чужині: другий шанс для юних вовчиць

Багато років тому знаменитий український співак Олег Винник вирішив шукати щасливої долі в Німеччині. Подейкують, що саме там в нього народився первісток.

Глядачі давно здогадувалися, що Олега Винника та його бек-вокалістку пов’язують не тільки професійні стосунки. Врешті-решт пресі вдалося проникнути у село, де ріс майбутній музикант та дізнатися у його колишніх односельчан, що насправді колись знаменитість таки одружився на прекрасній Таїсії, а потім поїхав разом з нею до Німеччини, шукати кращого життя.

З'явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка
Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне, який народився на чужині

Здавалося, у Європі він зміг створити світ, до якого українці не зможуть дістатися, адже тоді не існувало соціальних мереж.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне, який народився на чужині

Тим не менш, Олег мав необережність дати інтерв’ю німецькому виданню, в якому зізнався, що в нього є дружина та син. Односельчани знаменитості кажуть те саме: у зірки за кордоном народився первісток.

Подейкують, що хлопчика звуть Юліаном. Де проживає юнак достовірно невідомо, але журналісти схиляються, що він все ж таки вчиться в Європі. Тим паче, що у його батька є квартира в Берліні. Ніщо не заважає зірковому спадкоємцю жити далеко від історичної батьківщини.

Тим не менш, нещодавно папараці вдалося спіймати його разом з батьком. Тоді Олег Винник знаходився на відпочинку разом зі своїм концертним директором та спадкоємцем.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне, який народився на чужині

На жаль, кадри не дозволяють досконально побачити його обличчя, але з образу можна скласти висновок, що хлопець виріс статним, здоровим та спортивним. Як виглядає його обличчя залишається лише гадати.

Цілком імовірно, що в Олега Винника є інші діти, але про це знає лише він та його близьке оточення. Адже пресі вдалося дізнатися про Юліана лише завдяки необережності Олега, яку він допустив у молодості.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.