|
30.06.2022 14:01

Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною: народили другу дитину?

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина показала немовля та заінтригувала публіку. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український співак Віктор Павлік декілька років тому одружився зі своєю концертною директоркою, в яку закохався ще за часів, коли був одружений з Ларисою Созаєвою. Його історія кохання оточена різними скандалами, адже дружина та коханка не могли робити вигляд, наче суперниці не існує, тому сварки часто виходили за межі і ставали публічними.

Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною

Тим не менш, зараз Віктор Франкович є зразковим сім’янином, а також рік тому став батьком.

Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною

Так, на початку минулого літа Катерина народила свого первістка Михайла. Для Віктор Франковича ця дитина стала особливою, адже він ледве прийшов до тями після смерті сина Павла. Малюк приніс у його життя нові кольори та дав нову мотивацію рухатися вперед.

Не дивлячись на війну, зруйновані плани на бізнес та інші перешкоди, Катерина зуміла зберегти у собі позитив, напевно, саме завдяки Михайлику, який встигає тішити не тільки зіркових батьків, але і їхню аудиторію. Однак, нещодавно дружина Віктора Павліка вирішила пригадати, яким він був, коли тільки-но народився.

Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною

Молодій мамі було непросто, але вона з гордістю згадує часи, коли Михайло був зовсім немовлям. Вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які раніше не оприлюднювала та вразила підписників, адже малюки завжди викликають у публіки непідробні емоції.

Що стосується наступної вагітності, то пара з цим не поспішає, і це не дивно, адже на даний момент ніхто з українців не може планувати своє майбутнє.