Доньку скинула на турка Мурата і мачуху: Ані Лорак в доброму гуморі засвітилася на вечірці у Кіркорова в росії

Співачку Ані Лорак, яка з самого початку повномасштабного російського вторгнення на територію України мовчить, була помічена на вечірці у Філіпа Кіркорова в росії.

24 лютого росія відкрито розпочала війну проти українського народу, що змусило багатьох представників шоу-бізнесу, які продовжували виступати на російській сцені, визначатися з позицією.

Наприклад, співачки Віра Брежнєва і Світлана Лобода відхрестилися від рф та підтримують Україну не лише словом, а й справою, займаючись волонтерством и роблячи пожертви на відбудову зруйнованих міст. Натомість Ані Лорак, котра родом з Чернівецької області, жодного разу не висловила своє відношення до вторгнення рф, видалила свою сторінку у соціальних мережах та взагалі зникла з інформаційного простору.

Чернівчанка Ані Лорак більше не зможе заробляти як раніше
Ані Лорак скинула доньку на Мурата та проводить час в росії з Кіркоровим

Вперше за ці майже п’ять місяців артистка була помічена в колі путіністів на вечірці з нагоди дня народження сина Філіпа Кіркорова. Відео з’явилося на одній з фан-сторінок Лорак в Інстаграмі.

Ані Лорак в доброму гуморі засвітилася на вечірці у Кіркорова в росії
Ані Лорак в доброму гуморі засвітилася на вечірці у Кіркорова в росії

Так, крім Кароліні на святі засвітилися дружина Пєскова Тетяна Навка, Григорій Лепс, Валерія, Тіматі, Йосип Прихожин, Анна Асті. Остання, до речі, теж українка.

Донькою Ані в цей час опікується її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу та майбутня мачуха Лілія. Вони знаходяться в Туреччині, куди вибралися з Києва згодом після початку війни.

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Ані Лорак скинула доньку на Мурата та проводить час в росії з Кіркоровим

Якщо донедавна було таємницею місцезнаходження зрадниці Лорак, то тепер все стало зрозумілим – вона як жила в росії, так там і залишається.

Нагадаємо, небажаною зіркою на українській сцені Кароліна Куєк стала у 2014 році, коли продовжила розвивати кар’єру в рф попри агресію цієї країни по відношенню до її Батьківщини. Тоді співачка виправдовувалася тим, що як творча одиниця вона поза політикою, однак цього, вочевидь, недостатньо.

Схожі статті