16-річна донька Ольги Фреймут у чорному бікіні показала, чим переплюнула телеведучу: окремими частинами тіла

Старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл зробила пляжне фото, на якому постала в чорному купальнику і показала, чим переплюнула свою зіркову матір.

16-річна донька Ольги Фреймут дедалі частіше дивує публіку доволі відвертими ракурсами на нових фото і відео в соціальних мережах. Зараз вона знаходиться за кордоном, де не лише вчиться, але й відпочиває.

Цього разу в своїх Інста-сторіз Злата Мітчелл виклала фото з мокрим волоссям і у чорному бікіні, зроблене на морі. Дівчина тримає зачіску руками та позує, виставивши праву ногу вперед. Погляд зіркової спадкоємиці спрямований донизу.

“З тих пір, як я переїхала, перестала фотошопити будь-що. І це найвільніше відчуття”, – поділилася дочка Фреймут.

16-річна донька Ольги Фреймут у чорному бікіні показала, чим переплюнула телеведучу
16-річна донька Ольги Фреймут у чорному бікіні показала, чим переплюнула телеведучу

Схоже, вона зовсім не дослухається до порад зіркової матері стосовно етикету та вибору одягу, однак росте вільною від комплексів жінкою, яка не соромиться природньої краси.

Зауважимо, Злата Мітчелл живе і вчиться у Лос-Анджелесі. Там вона зустріла своє кохання. Бойфренда дівчини звуть Оскар, він з Каліфорнії.

З батьком старшої доньки Ольга Фреймут давно не разом. Від британця Ніла Мітчелла телеведуча пішла вагітною, оскільки зрозуміла, що такий тато її дитині не потрібен. За словами зірки, з аристократичного джентльмена він поступово перетворився на звичайного лондонського хлопа, що зовсім її не влаштовувало.

16-річна дочка Ольги Фреймут виставила напоказ свої пружні форми
16-річна донька Ольги Фреймут показала фото у чорному бікіні

Також ревізорка виховує двох молодших дітей від шлюбу з нинішнім чоловіком Володимиром Локотко – дочку Євдокію і сина Валерія. Наразі вони з мамою тимчасово живуть у Великобританії, куди Фреймут їх вивезла через війну в Україні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.