Єгор Гордєєв зі “Сніданку з 1+1” припав до Нелі Шовкопляс і увесь почервонів: ховати почуття дедалі складніше

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв сколихнув мережу спільним кадром з Нелею Шовкопляс. Що сталося зі знаменитістю поруч з колегою?

Одним з найуспішнішим тандемів в українському шоу-бізнесі по праву стали Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс. Хімія між партнерами відчувається навіть через телеекран, а самі ведучі прекрасно знають про магію, яку створюють і вміло підігруюють аудиторії. Тим не менш, їм все ще вдається дивувати своїх шанувальників.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс і увесь почервонів

Нещодавно на офіційній сторінці ранкової програми “Сніданок з 1+1” з’явилася нова публікація, у якій Єгор Гордєєв ніжно припав до співвкдучої та з якоїсь причини сильно почервонів. Цілком можливо, що у журналіста підскочив тиск, або ж він поспішив у кадр, але існує й імовірність того, до причиною його публічного почервоніння стала Неля Шовкопляс.

Варто відзначити, що спільні фотографіі Єгора та Нелі завжди виходять дуже живими та не постановочними. Зірки часто роблять селфі, яке змушує їх максимально притиснутися одне до одного та зробити кадр, що подарує настрій глядачам, а також заінтригує їх, змушуючи увімкнути телевізор та подивитися черговий прямий ефір.

Нагадуємо, що Нелі Шовкопляс за офіційною версією заміжня. Від свого чоловіка вона народила двох хлопчиків – Тимофія та Матвія. Сини телеведучої дуже активні та жваві і часто фігурують в її особистому мікроблозі. Свого благовірного Неля ніколи не показує, що вселяє у серця її шанувальників підозру.

Натомість Єгор Гордєєв — холостяк, і до того ж затятий. Зірка вважає, що не створений для сімейного життя.  Партнер Нелі Шовкопляс якось розповів, що він майже не буває вдома, тому не може дозволити собі таку розкіш, як серйозні стосунки. Самотність Єгора прикрашає його найкращий друг — улюбленець Джум.

Схожі статті