Тіна Кароль сколихнула правдою про своє друге кохання, яке не забула і після смерті Огіра: “Він також співак”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль зазвичай подробиці особистого життя тримає в секреті, але Каті Осадчій вдалося почути від неї зізнання про своє друге кохання.

Офіційно заміжньою поп-діва Тіна Кароль була лише раз. Чоловіком, який повів артистку під вінець, став її продюсер Євген Огір. Стосунки пари розвивалися стрімко, адже познайомилися вони у 2007-му, а вже на початку 2008-го зіграли весілля. В тому ж році молоді люди стали батьками хлопчика Веніаміна.

Щастю зіркової родини не було меж, допоки не втрутилася доля – Євген захворів на рак шлунку, який його і згубив. Так, у 2013-му 28-річна Тіна стала вдовою і матір’ю одиначкою.

Тіна Кароль була не першою, хто народив сина Євгену Огіру
Тіна Кароль вперше розповіла про своє друге кохання

Артистка важко переживала це горе – кожну наступну пісню присвячувала покійному чоловікові та не підпускала до себе нових залицяльників. Досі Кароль заміж більше не виходила, хоча їй приписували роман з молдавським співаком Даном Баланом. Але якщо після зустрічі з Євгеном серце зірки належить тільки йому, то до нього у неї були й інші стосунки.

Так, у 2014 році в програмі “Світське життя” Тіна розповіла Каті Осадчій про своє друге кохання. Це було в її житті ще до Огіра:

“Я зустрічалась з хлопцем з Одеси. Він приїжджав до Києва. Я вже була співачкою відомою, Тіною Кароль, і він приїжджав до мене. Він також співак. Це Кирило Туриченко, одесити знають його, ми з ним зустрічалися. Приховували це тоді від Чорного Олега [першого продюсера співачки], він навіть хотів зробити татуювання “Тіна”. Вечорами він возив мене на такі закриті одеські пляжі і ми там сиділи, спілкувалися під зорями, дуже романтично”.

Тіна Кароль та Кирило Туриченко
Тіна Кароль вперше розповіла про своє друге кохання

Причину закінчення дворічного роману з Туриченко Кароль не назвала, лише сказала, що так іноді стається. Втім, сам він в одному з інтерв’ю розповідав, що Тіна тоді закохалася в Євгена Огіра. На питання Осадчої про те, чи підтримують вони з Кирилом зв’язок, артистка відповіла:

“Так, ми спілкуємося, звісно. По телефону, дуже рідко, але все ж таки чи він мене вітає, чи я його вітаю. Він мені дзвонив, підтримував мене”.

Схожі статті