Катерина Кухар показала малюка, якого взяла під опіку: “З початку свого народження не може знайти собі сім’ю”

Знаменита українська балерина та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар показала підписникам в соціальних мережах малюка, якого взяла під опіку.

Катерина Кухар стала однією з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто перетворив свій блог в Інстаграмі на майданчик для допомоги нужденним в ці темні часи для України.

Цього разу прима-балерина за допомогою своєї аудиторії сподівається знайти сім’ю чарівному малюку – алабаю Рону:

“Ще взимку я розповідала вам про алабая Рона, якого ми взяли під опіку у Чернігівському ветеринарно-стерилізаційному центрі. Після початку війни центр дуже постраждав від бомб та ракет. Директор центру довгий час проживала в ньому поруч з собаками під палаючим ворожою технікою небом без світла та води. І коли частина вольєрів була знищена разом з тваринами – тих, хто вижив шукала по полю, бо ті зі страху розбіглися… Рон вижив”.

Катерина мріє, що хвостатого заберуть в люблячу і відповідальну родину, адже він цього заслуговує:

“Великий, перспективний, молодий пес з початку свого народження не може знайти собі сім’ю, яка зможе стати для нього підтримкою. А він для них другом. На все своє собаче життя. Дуже хочеться знайти йому достойних на відповідальних людей, які готові будуть витратити перший час на його виховання з кінологом”, – пише зірка.

Олександр Стоянов і Катерина Кухар розкрили суть їхньої розмови стосовно материнства
Катерина Кухар показала малюка, якого взяла під опіку

Кухар розповіла, що зараз Рон живе у вольєрі, але він дуже потребує активності. Працівниці центру не можуть вигулювати пса по території, бо бояться його, хоча він дуже дружелюбний і радісно махає хвостом, коли йому приділяють увагу:

“Надзвичайно боляче усвідомлювати, що зараз молодий, здоровий та активний пес має жити в заключенні. Люди, що опікають його у центрі, говорять, що неможливо дивитись йому в очі, коли з вольєрів випускають інших собак на прогулянку, а Рону залишається просто спостерігати. А йому дуже хочеться побігати та насолодитись свободою, якої у нього ніколи не було”.

Балерина просить доєднатися усіх небайдужих, щоб якнайшвидше знайти дім для тварини.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.