Оля Полякова під час війни об’їздила всю Європу та Америку, але в Україну повертатися не поспішає (Відео)

Популярна зірка Оля Полякова не приховує, що навіть зараз у часи війни їздити країнами Європи та бувати у Штатах. Співачка із захватом розповідає про свої мандри закордоном.

Оля Полякова. Героїня цього матеріалу давно зарекомендувала себе на сцені, як професійна артистка. Співачка – просто майстер сюрпризів та яскравих шоу.

Оля Полякова під час війни об’їздила всю Європу та Америку

В інтерв’ю Олесі Бацман зірка повідала, що нині не сидить без діла, а багато їздить Європою та Штатами. Втім, все не просто так. З початком війни зірка дуже гостро переживала події в Україні. Найемоцінишим моментом її життя за останні місяці була погибель подружки її старшої доньки Маші.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Дівчинку разом з родиною окупанти просто розстріляли разом з батьками. Тоді Полякова і прийняла рішення про те, що дуже хоче відвести небезпеку від своїх дітей. Вона похапцем зібралася та поїхала у Європу. Коханий чоловік Вадим лишився самостійно господарювали.

Та на чужині зірка продовжила слідувати своєму покликанню. Вона виступає з концертами. Олеся Бацман вона так розповідає про свій нинішній шлях співачки:

“За сто днів війни я об’їздила всю Європу і Америку з благодійними концертами… Я була у стількох містах Америки і всюди, абсолютно повні зали. Люди в українських нарядах, люди з прапорами України. Люди, всі підтримують”

Наголошує Суперблондинка і на тому, що у неї кардинально змінився репертуар. Раніше вона виступала переважно російською мовою, а тепер виконує українські пісні. Також намагається Оля підбирати костюми у наших національних кольорах.

Нагадаємо, що не лише сама Полякова допомагає Україні, її чоловік Вадим вступив до лав ТрО. Він хотів захистити свій дім.

Схожі статті