Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Паш чи Христина Соловій: хто зі співачок найкраще виконує гімн України

Український гімн - текст зі складною історією. Його багато років, аж до проголошення незалежності забороняли царські та радянські уряди, але нині найкращі співачки його виконують.

Виконання національного гімну – це велика честь для будь-якого вокаліста. Вже давно до виконання священних для держави рядків запрошують популярних співаків. Це відома практика для кожної світської держави.

Дві артистки, Тіна Кароль і Аліна Паш взагалі були запрошені заспівати “Ще не вмерла України” на свято Дня Незалежності у 2019 році. Традиційні куплети виконувала поп-діва, яка солодким голосом причарувала всіх.

А ось Аліна Паш – зачитала реп. Вона підкорила молодих українців своїм новаторством, але більшість все ж таки дуже обережно поставилися до таких експериментів.

Інша поп-діва, Настя Каменських, яку часто вважають конкуренткою Тіни Кароль, також доторкнулася до історичних рядків. Цікаво, що знаменитість спробувала себе у новому амплуа та вразила всіх серйозністю та строгістю свого образу.

Христині Соловій запропонували виконати гімн України перед матчем нашої збірної на стадіона “Боруссія Парк”. Чи не вперше побачили прихильники зірку у такому серйозному амплуа. Улюблениця Вакарчука на “Голосі країни” продемонструвала всю силу голосу.

На спортивних змаганнях співала “Ще не вмерла” співала неодноразово і Оля Полякова. Артистка всю душу вкладала у кожну ноту та виходила на поле у вбранні національних кольорів. Суперблондинка з великим натхненням зараз працює на допомогу Україні.

Ще одне виконання національного гімну, яке дуже вподобали українці – від Юлії Саніної. Артистка від природи має дуже сильний голос та приємний тембр. До речі, саме ця співачка стала головною конкуренткою Джамалі під час боротьби за місце участі на Євробаченні у 2016-му році.

Нагадаємо, що запрошували до виконання національної пісні і Злату Огнєвич, і Наталію Могилевську і навіть реперку Alyona Alyona.

Схожі статті