Лілія Подкопаєва висловилася про зраду Ані Лорак, яка мовчить про війну: “Моя краща подруга. Мене це вбило”

Відома на весь світ українська гімнастка Лілія Подкопаєва поділилася своїми думками з приводу мовчання її подруги і куми Ані Лорак з самого початку війни в Україні.

Лілія Подкопаєва вже давно живе і працює в Америці, але це ніяк не вплинуло на її патріотизм до своєї Батьківщини, рідної України. Натомість Ані Лорак, яка була найкращою подругою гімнастки і яка з 2014-го перебралася до росії, жодним чином не висловила свою позицію.

В інтерв’ю Славі Дьоміну Подкопаєва чесно відповіла, що про це думає:

“Я нічого їй не писала. Мені здається, що мовчання буває дуже чутним і гучним. Ні Ані Лорак, ні її представник не зробив ніякої заяви, ніякої. Тому ми робимо висновки, що вона зробила те, що вона хотіла зробити. На жаль. Я все чекала, тому що кожен голос має значення, кожен голос з такою кількістю фоловерів і прихильників, це такий щит, який треба було виставити, тому що кожного дня вмирають діти, і ми як мами не можемо цього дозволити”.

Лілія Подкопаєва висловилася про зраду Ані Лорак, яка мовчить про війну
Лілія Подкопаєва висловилася про зраду Ані Лорак, яка мовчить про війну

Лілія зізналася, що раніше намагалася виправдовувати тих представників українського шоу-бізнесу, що будують кар’єру на російській сцені, проте зараз все змінилося:

“Багато хто з українців, які опинилися в росії в 2014-му році не висловили ніяких думок, не сказали жодного слова. Я завжди намагалася виправдати, але в такі моменти ніяких виправдань немає. Я не знаю. Я чекала, це для мене дуже болюча тема, тому що, звичайно, багато років дружби, це моя краща подруга, це людина, на честь якої я назвала свою старшу доньку. Я, чесно кажучи, чекала до останнього, але коли минуло три місяці і була повна тиша, то мене це вбило, мене особисто це вбило”.

Чи спілкується Лілія Подкопаєва з Ані Лорак
Чи спілкується Лілія Подкопаєва з Ані Лорак

На питання Слави про те, чому Подкопаєва не спробувала написати Ані Лорак і хоча б спитати, чому так, чому вона мовчить, Лілія сказала:

“Нам ніхто не писав, що ти повинна щось сказати, ти повинна щось зробити. Ми всі робимо щось по виклику свого серця, тому ніхто нікому нічого не повинен. Якщо ти так відчуваєш, то це твоє право. Маски зняті, всі все побачили”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.