Аліна Гросу і Роман Полянський одружилися на тлі війни? Зібров видав, що зірки стали сім’єю: “Алінкін чоловік”

Знаменитий український виконавець Павло Зібров видав правду про стосунки Аліни Гросу та Романа Полянського. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року знаменита українська співачка Аліна Гросу зізналася, що перебуває у романі з російським актором Романом Полянським. Пара активно обговорювала журналістами майбутнє весілля, і навіть поділилася, що хоче жити у власному заміському будинку, де актор та артистка збиралися виховувати власних дітей.

Аліна Гросу і Роман Полянський одружилися на тлі війни

Після 24 лютого від обранця Аліни Гросу не було чутно і слова. Коханий виконавиці не з’являвся у відеороликах, якими вона ділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а у його мікроблозі взагалі немає навіть і нагадування про війну. І ба більше, він обмежив доступ до своєї сторінки.

Велика кількість шанувальників Аліни вирішили, що Полянський покинув її та повернувся до російської федерації. Але виявилося, що це хибне враження.

Нещодавно Павло Зібров дав ексклюзивне інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”, в якому розповів, що актор не тільки залишився на Буковині разом з коханою, але й відстоює українські інтереси та допомагає коханій боротися за перемогу.

“Він молодець! Він же росіянин, я розумію, що йому внутрішньо десь дуже складно знаходитися на Буковині, на західній Україні. Але він патріот України! Дай Боже нам таких москалів побільше, як цей Алінкін чоловік! Він ходить, він в морду б’є тим, хто слово криве скаже проти України. Так що в них дружна, хороша українська сім’я. Він теж наш хлоп!”

Варто відмітити, що Павло Зібров відгукувався про Романа, як про чоловіка Аліни. Тому можна припустити, що пара могла і розписатися на тлі війни. Однак доведеться чекати на офіційне повідомлення від співачки та її обранця.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.