Тіна Кароль розсекретила роман з відомим співаком і назвала його ім’я: в серці поп-діви не молдавський мачо

Тіні Кароль тривалий час приписували роман Даном Баланом. На її раїунку дійсно були стосунки зі співаком, але не з молдавським мачо. Детальніше у нашій статті.

Єдиний чоловік, якому вдалося оженити на собі чарівну Тіну Кароль, був її продюсер Євген Огір. Пара прожила у шлюбі 5 щасливих років, а розлучила їх смерть – чоловік співачки у 2013-му помер від раку шлунку після тривалого лікування.

Ставши вдовою, зірка закрила від публіки завісу особистого життя, хоча їй приписували безліч романів з відомими красенями. Найактивніше – з молдавським мачо Даном Баланом.

Таємничого коханця Тіни Кароль Дана Балана помітили в камуфляжі
Тіна Кароль розсекретила роман з відомим співаком і назвала його ім’я

За чутками, хімія між ними виникла на зйомках “Голосу країни”, однак Тіна жодного разу не дала вичерпних коментарів з цього приводу і не представляла Дана як свого коханого. Солісту гурту “Іванушки International” Кирилу Туриченку пощастило більше – про стосунки з ним Кароль сама розповідала Каті Осадчій у програмі “Світське життя“.

Тіна Кароль вивела з тіні роман з відомим співаком і назвала його ім’я

У 2014 році поп-діва розсекретила стосунки зі співаком і назвала одесита-Туриченка своїм другим коханням:

“Це Кирило Туриченко, одесити знають його. Вечорами він возив мене на такі закриті одеські пляжі і ми там сиділи, спілкувалися під зорями, дуже романтично”.

Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль розсекретила роман з відомим співаком і назвала його ім’я

Роман тривалістю в два роки між Кароль і Туриченком завершився розставанням, згодом після чого Тіна стала дружиною Євгена Огіра. Незважаючи на це, співачка тоді запевняла, що підтримувала спілкування з колишнім навіть коли вони вже перестали бути парою.

Більше цікавого про бурхливе особисте життя Тіни Кароль дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті