Як виглядає шестимісячна донька Романа Сасанчина: дружина переможця “Голосу країни” показала спадкоємицю

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин та його дружина Іванна відсвяткували круглу дату – їхній донечці виповнилося 6 місяців. Як виглядає дівчинка?

У 12 років Роман Сасанчин здобув перемогу в шоу “Голос. Діти”. У 18 він повернувся на головну сцену країни та повторив свій тріумф вже у дорослому сезоні, а у 19 талановитий хлопець вперше став татом. Його 24-річна дружина Іванна народила доньку, яку вони назвали Елізабет. Пара не приховує, що бути молодими батьками не так вже й легко, проте вони дуже щасливі і оточують спадкоємицю любов’ю.

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Як виглядає шестимісячна донька Романа Сасанчина

Кохана співака активно веде сторінку в Інстаграмі, де ділиться новинами з сімейного життя і не тільки. З появою дитини в її блозі можна побачити багато контенту для матусь. Днями Іванна Сасанчин показала, як вони з Романом відсвяткували півріччя донечки та показала, як виглядає підросла іменинниця:

“6 місяців. Як так швидко?”, – підписала публікацію молода мама.

На опублікованих кадрах крихітка Елізабет постала у чарівній лавандовій сукенці та з елегантним аксесуаром у вигляді обідка з бантом в колір вбранню.

У коментарях до публікації фанати зіркової пари не лише вітають їх з такою важливою датою, а й визначаються, на кого з батьків дівчинка більше схожа:

  • “Вітаю! Чиста мамуля, але і таткове також щось є”;
  • “Така крихітка гарнесенька, зі святом!”;
  • “Як на тебе схожа, просто твоя копія”;
  • “Красунечка, нехай росте здоровенькою”;
  • “Дуже схожа на маму”;
  • “Мамина копія”.

Також деякі підписники звернули увагу на цяточку на щочці Елізабет. Як раніше розповідала Іванна, це гемангіома, яку вони якийсь час не чіпали, але після консультацій з лікарем вирішили видалити лазером, оскільки було помічене її зростання.

Схожі статті