Брат Тіни Кароль показав доньку: кузина Веніаміна Огіра — маленька копія поп-діви та справжня принцеса (ФОТО)

Тіна Кароль - популярна артистка, яка має чималу родину. Нещодавно брат зірки показав, як виглядає маленька красуня-племінниця знаменитої поп-діви.

Тіна Кароль. Ця тендітна співачка понад усе любить свою родину. Вона завжди підкреслює, як важливі для неї батьки, брат та дітки, які є у сімейства. Беззаперечно всю любов отримує Веня Огір. Син поп-діви навіть попри відстань відчуває любов матусі.

Та є у Тіни ще одна кохана дитина. Це донька її брата Станіслава. Дівчинка дуже миловидна, а ще схожа на знамениту тітку. Нещодавно її татко показав нову світлину, де небога Кароль виглядає підрослою.

Брат Тіни Кароль показав доньку

Зважаючи на те, що поп-діва дуже хоче народити свою донечку, племінниця зараз просто купається в обіймах співачки. Проте й татко ставиться до неї, як до принцеси. Взагалі можна помітити, що у родині знаменитості чоловіки виховувалися у повазі до жінок. Станіслав завжди дуже тепло і шанобливо говорить про сестру та маму, а Веніамін взагалі росте британським джентльменом.

Брат Тіни Кароль показав доньку

Коли Тіна Кароль планує народити доньку?

Співачка ледь не у кожному інтерв’ю говорить про те, що дуже хоче завести другу дитину. Коли вона брала участь, як тренерка “Голосу країни” та мала палку інтрижку з Даном Баланом, всім фанатам Тіни було очевидно, що донечку вона хоче подарувати саме молдавському мачо. Проте, Кароль виявилася не такою простою. Поп-діва не має зараз стосунків, але не втрачає надії на поповнення у родині.

Нагадаємо, що на каналі “Одна Минута” ви можете дізнатися про цей епізод життя артистки більше, перейшовши за відео:

Схожі статті