Леся Нікітюк постала перед фанатами з малюком на руках та вразила зізнанням: ведуча народила первістка?

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк сколихнула мережу, публічно поставши перед фанатами з маленькою дитиною на руках. Усі деталі в статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вже декілька місяців займається суто доброчинністю. Зірка залишилася без роботи, але майже не згадує про телебачення, так як її дні заповнені добрими справами. Леся Іванівна створила координаційний центр для волонтерів, постійно збирає кошти для допомоги переселенцям та захисникам, розселяє сім’ї, які залишилися без житла, організовує прихистки тощо.

Леся Нікітюк постала перед фанатами з малюком на руках та вразила зізнанням

Але нещодавно їй вдалося сколихнути мережу приємною новиною. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеличке повідомлення, яке дуже потішило її фанатів.

Леся Нікітюк постала перед фанатами з малюком на руках та вразила зізнанням

Так, Леся Нікітюк постала перед своїми фанатами разом з маленькою дитиною на руках. Малюк зачарував користувачів мережі великими очима та ніжною посмішкою. Підписуючи кадр, телеведуча зізналася, що її прихисток нарешті спорожнів. А це означає, що всі люди, яким вона намагалася допомогти, знайшли постійне житло і більше не потребують її допомоги.  Не дивно, що це дуже потішило Лесю, яка вклала душу у цю справу і звісно бажає людям, з якими її зіштовхнула доля усього найкращого.

Що ж стосується особистого життя Лесі, нічого не змінилося. Вона приховує особистість свого обранця, а про створення сім’ї чи вагітність навіть мова не йде. Тим паче зараз, коли вона всю себе віддає Україні. Варто відзначити, що разом з Сергієм Притулою вони зробили величній внесок у майбутню перемогу.

Телеведучий навіть подумує не повертатися у сферу розважального телебачення.

Схожі статті