Дружина Віктора Павліка відсудила грошову компенсацію у його колишньої Созаєвої: на скільки збагатіла Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка Катерина сколихнула мережу заявою про те, що вона частково отримала перемогу в суді над колишньою дружиною чоловіка Ларисою.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вже декілька років перебуває у конфлікті з його колишньою дружиною Ларисою. Усе розпочалося, коли співак був одруженим та зустрів концертну директорку.

28-річна Катя Репяхова показала свій елітний День народження
Дружина Віктора Павліка відсудила грошову компенсацію у його колишньої Созаєвої

У Каті та Віктора Франковича закрутився роман, однак артист не хотів йти з родини через свогоунку хворого сина. Вже тоді між жінками відбувалися публічні скандали, але вони не доходили до судів. Катя дозволяла собі розповідати зайве, Лариса ж відповідала образливими висловами.

Дружина Віктора Павліка відсудила грошову компенсацію у його колишньої Созаєвої

А минулого року стало відомо, що Віктор Франкович та його дружина просять Ларису виїхати з її квартири. Конфлікт полягає в тому, що музикант нібито обіцяв колишній дружині, що вона залишиться у приміщенні, де колись виростила свого єдиного спадкоємця. Катя зазначила, що за квартиру необхідно виплачувати кредит, а у Віктора Франковича більше немає такої можливості, адже в нього народився маленький син.

Лариса знову влаштувала скандал. Згодом Катін мікроблог постраждав через атаку ботів. Врешті-решт, у дівчини урвався терпець і вона подала до суду на Ларису.

Нещодавно вона оприлюднила результати свого позову. Його частково схвалили, і тепер жінка має виплатити дружині Віктора Франковича 8 тисяч гривень компенсації.

Дружина Віктора Павліка відсудила грошову компенсацію у його колишньої Созаєвої

Це набагато, але для Катерини головне, що інші люди побачили — подібна поведінка може призвести до серйозних наслідків, а когось ображати ніхто немає права. Тим паче публічно.

Чи надсилала Лариса ботів на сторінку Каті достовірно невідомо, але судячи з того, що Репяхова обходить цю тему, це зробив хтось інший.

spot_img

Схожі статті