Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь і розповів, як вони ховалися: “Ніхто не впізнавав”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше обмовився про свій роман з Інною Білоконь. Як це сталося та за яких обставин, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко та його партнерка, з якою він пропрацював понад 20 років, Інна Білоконь завжди викликали у глядачів підозри щодо їхніх стосунків. Плітки про їхній роман розповідалися завжди то з більшою інтенсивністю, то з меншою. Їх спричинювали численні знімки, на яких артисти відверто обіймалися, цілувалися, трималися за руки руки і всіляко проявляли свої почуття одне до одного.

Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь і розповів, як вони ховалися

Тим не менш, артист жодного разу не зізнався у тому, що в нього був роман з партнеркою, аж допоки не прийшов на інтерв’ю до Слави Дьоміна.

Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь і розповів, як вони ховалися

У рубриці “Збреши мені”, Андрій Данилко відповів на питання, чи був в нього роман з Інною Білоконь, і сказав “ні”, що мало трактуватися, як “так. Варто відмітити, що зірка навіть не поквапився спростувати свої слова, а заявив, що просто “ляпнув”.

Далі він поділився своїми спогадами про Інну в молодості, а також розповів про їхні пригоди, за якими глядачі не мали можливості спостерігати. Виявляється, Андрій та Інна багато подорожували разом.

“Вона була красуня… І я був теж красунчик. Ми часто разом подорожуємо, на цей раз були в Греції. Надягав тапки, футболку і просто гуляв, плавав у морі. Кепка і окуляри не стали в нагоді, ніхто не впізнавав”, – говорив в одному з інтерв’ю артист.

Андрій Данилко та мама Вєрки Сердючки Білоконь знову разом
Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь і розповів, як вони ховалися

Варто відзначити, що з однієї з таких подорожей до мережі потрапив кадр, на якому артисти цілуються в губи, сидячи на сходинках. Цей поцілунок не трактувався, як дружній, адже був романтичним та ніжним.

Схожі статті