Ігор Кондратюк зізнався, чому не залишився разом з Аідою Ніколайчук з “Х-фактору”: “Не дружить з головою”

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк — зразковий сім'янин. Однак його репутація не завадило глядачам підозрювати його у романі з Аідою Ніколайчук.

Історія співпраці Ігоря Кондратюка та Аіди Ніколайчук наповнена таємничостями. Глядачі були впевнені, що настільки талановита та вродлива жінка не може не привернути увагу продюсера.

Якщо він не звернув би увагу на те, наскільки вона приваблива, то як мінімум помітив би, що вона стане вигідною інвестицією шоу-бізнесі. Однак жоден з цих варіантів не підійшов зірці, який після закінчення вокального шоу “X-фактор” попрощався з Аідою назавжди.

Продюсер навіть не прийшов на її перший сольний концерт, що дуже здивувало аудиторію.

Ігор Кондратюк зізнався, чому не залишився разом з Аідою Ніколайчук

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко
Ігор Кондратюк зізнався, чому не залишився разом з Аідою Ніколайчук

Втім, як виявилося, Ігор навіть не мав наміру приховувати своє реальне ставлення до Аіди. Попри те, що його підозрювали у романі з жінкою, сам він заявив, що вона його відштовхує. Продюсер зізнався, що Аіда поводиться дуже холодно, і це його зовсім не підкупило його. Власне, цей стало причиною його відмову співпрацювати з нею надалі.

Ба більше, в іншому інтерв’ю він зізнався, що зовнішність у жінках для нього далеко грає на першу роль. Перш за все, продюсер у представницях прекрасної статі цінує інтелект та розум, а приємну зовнішність вважає, як за бонус.

“Мені здається, що людині мислячій і глибокій просто немає справи до того, якою її вважають – красивою чи ні. А зовнішня краса іноді є джерелом життєвих проблем. Особливо, якщо жінка, як кажуть, “не дружить з головою”

Варто відзначити, що дружина у Ігоря Кондратюка дійсно відповідає його вимогам. Вона фінансист і займається сімейними рахунками та рахунками фірми.

Схожі статті