Олег Винник, окрім старшого сина, приховує доньку: повелитель вовчиць зник через хворобу спадкоємиці

Знаменитий український виконавець Олег Винник усіма силами намагається приховати правду про своє особисте життя. Однак правда так чи інакше виходить назовні.

Знаменитий український виконавець Олег Винник наприкінці зими зник з інформаційного простору та схвилював своїх фанатів. Його мовчання було пов’язано з початком війни, тому користувачі мережі зробили висновок, що повелитель вовчиць просто втік з України, і тому ховається.

Однак згодом почали з’являтися версії, згідно яких Олегу довелося піти у тінь. Подейкують, що головний вовк країни серйозно захворів і ховається через те, що проходить лікування.

Олег Винник, окрім старшого сина, приховує доньку

Олег Винник більше не повернеться до України?
Олег Винник, окрім старшого сина, приховує доньку

Та нещодавно з’явилася інша інформація, яка може зацікавити фанатів творчості Олега. Так, у зв’язку з даними, які надала про недугу Олега таролог Наталія Молодецька, з’явилася версія про його доньку, повідомляє платформа ФАКТИ. Мова йде про ДЦП. Одна з користувачок надала цю інформацію в мережі. Втім, наскільки вона відповідає дійсності, сказати неможливо.

Варто відзначити, що до цих днів було відомо лише про сина Олега Винника Юліана, який народився в Німеччині. Хлопчика навіть згадували у інтерв’ю колишні односельчани виконавця, які спілкувалися з журналістами на рахунок його подружнього життя з бек-вокалісткою Таюне.

З'явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка
Олег Винник, окрім старшого сина, приховує доньку

Тим не менш, жодних згадувань про молодшу доньку у пресі або інтерв’ю повелителя вовчиць немає. До певного періоду Олег Винник навіть не зізнавався, що він одружений. Та після того, як правда почала виходити назовні, він відмовився відповідати на питання про родину.

Однак колеги зірки не відмовляють собі у задоволенні подражнити зірку, і в ефірі жартують про його спроби приховати факт його одруження.

Схожі статті