“Справжнє щастя”: Олександр Кривошапко довів до сліз зустріччю з донькою, з якою був у розлуці через війну

Знаменитий український співак Олександр Кривошапко сколихнув мережу публічними обіймами з донькою, з якою він довго не бачився через війну.

Знаменитий український виконавець Олександр Кривошапко давно не фігурує на телебаченні. Досить давно співак вирішив для себе, що шоу-бізнес не для нього, і вирішив присвятити своє життя саме мистецтву. Зірка виступає здебільшого в театрах і зачаровує голосом вельми перебірливу публіку.

Олександр Кривошапко з донькою Алісою
Олександр Кривошапко довів до сліз зустріччю з донькою

Можна сказати, що він припинив з’являтися в ефірах у той самий час, як розстався з Тетяною Денисовою. Вочевидь, вона забрала з собою епоху, коли Олександру подобалося бути мрією глядачок та бажаним гостем на телепередачах. Хоча немає сумнівів, що і зараз продюсери з великим задоволенням співпрацювали би з артистом.

Олександр Кривошапко довів до сліз зустріччю з донькою, з якою був у розлуці через війну

Після того, як розпочалася повномасштабна війна в Україні Олександр зробив вибір на користь своєї батьківщини. Кривошапко став добровольцем. Йому довелося забути про комфорт та теплі сімейні обійми.

Варто відмітити, що зі своєю маленькою донечкою він не бачився декілька місяців. Саме тому відео його зустрічі з нею сколихнуло мережу та довело багатьох користувачів до сліз. Відповідний ролик з’явився на особистій сторінці Олександра Кривошапко в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо, що його колишня дружина Тетяна Денисова жодного слова не сказала про війну і на даний момент знаходиться у російській федерації. Втім, Олександр Кривошапко встав на захист жінки та заявив, що вона дуже співчуває українцям і знаходиться на їхній стороні, просто боїться говорити вголос через останні події. Тим не менш, існує вірогідність, що Олександр просто хочу допомогти екс-коханій.

spot_img

Схожі статті