Лілія Ребрик розірвала стосунки з чоловіком, за коханням з яким спостерігала вся країна: “Боляче. Я ридала”

Знаменита українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик вразила зізнанням про розірвання стосунків зі своїм колегою, з яким її об'єднує багато спогадів.

Знаменита українська акторка телеведуча Лілія Ребрик прославилася своїм позитивом, миролюбством та лояльним ставленням до оточуючих. Ніжна, наче квітка, знаменитість ніколи не дозволяє собі гострих висловлювань, завжди тактична з розумінням ставиться до інших. Втім, нещодавні події зачепили і її особисті стосунки з колегами, про що вона вирішила розповісти в ефірі програми “Ранок з Україною”. Компанію їй склав Тарас Цимбалюк, який також поділився неприємними враженнями від пережитого.

Лілія Ребрик розірвала стосунки з чоловіком, за коханням з яким спостерігала вся країна

Уся справа в тому, що обидвом доводилося тісно співпрацювати з російськими колегами. Зазвичай, вони брали участь в одних і тих самих проектах, і близько познайомилися з акторами. Тарас досі не розуміє, як так вийшло, що російські актори заробляли в Україні більше за українських.

“Ми жили разом, їли разом. Вони заробляли більше за нас. І цього ніколи не розумів”

А коли розпочалася війна, довелося прийняти той факт, що їхні друзі з російської федерації жодного слова не готові проронити, щоб захистити українських колег.

“Олександр Давидов мене просто заблокував. Він жив тут. Мені було боляче, я плакала. З цією людиною я грала у фільмі про кохання”, – розповіла Лілія Ребрик.

Так, телеведуча зробила зізнання, що в неї були дуже теплі стосунки з колегою. Він тривалий час знаходився в Україні та ділився приємними враженнями від перебування в ній. Та гроші виявилися набагато важливішими для чоловіка, і настільки, що він навіть не відповів Лілії на її повідомлення, а просто її заблокував.

Схожі статті