Влад Яма вивіз родину з України і таємно осів в Штатах: мріяв про це все життя, а зараз чахне за кордоном

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу своїм виглядом. Зірка вперше за довгий час показав, де знаходиться. Усі деталі в статті.

Знаменитий український хореограф Влад Яма з 24 лютого активно перебував у контакті зі своєю аудиторією. Однак, чоловік не розповідав, де знаходиться і не показував своє місцеположення. Фанати почали думати, що хореограф вже давно за межами своєї Батьківщини, і як виявилося пізніше, мали рацію.

Куди зник з України Влад Яма
Влад Яма вивіз родину з України і таємно осів в Штатах

Завдяки функції соціальній мережі Instagram “інформація про акаунт”, можна відстежити місцезнаходження його власника. Згідно цих даних, хореограф вже давно знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Однак його вибір не є шокуючим чи неочікуваним, адже зірка неодноразово говорив, що мріяв би жити у цій країні.

Влад Яма вивіз родину з України і таємно осів в Штатах

Але навіть не дивлячись на те, що правду про його місцеперебування не важко визначити, Влад не поспішав ділитися свіжими фотографіями. Втім, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який зробив у тренажерному залі.

Влад Яма вивіз родину з України і таємно осів в Штатах

В очі одразу кидається той факт, що зірка помітно схуд, а також обзавівся новими зморшками. Звісно, останні події вибили з колії навіть найхолоднокровніших представників шоу-бізнесу. Що й казати про зірку, який має безліч родичів та друзів на території України. Дарма, що він врятувався сам, але серце болить і за близьких людей.

Нагадуємо, що Влад Яма одружений з прекрасною жінкою на ім’я Ліліана, яка 6 років тому народила йому первістка Леона. Пара стала зразковою в українському шоу-бізнесі та зачаровувала спільними виходами на червону доріжку. Дружина зірки так само, як і він, нічого особистого не публікує у своєму мікроблозі на даний момент.

Схожі статті