Наречений один, а пропозицію зробив інший: як виглядає чоловік, з яким Леся Нікітюк мала побратися?

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк неодноразово схвилювала мережу новиною про пропозицію руки і серця. Втім, вийти заміж вона так і не встигла.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк завжди жартує про те, що їй немає за кого вийти заміж. Мовляв, ніхто не кличе і вибір небагатий. Але, звісно, усе це лише жарти, адже зірка ретельно приховує своє особисте життя та обранців. Таким чином вона відмежовує шанувальників від тих речей, який їм знати не потрібно.

Як виглядає чоловік, з яким Леся Нікітюк мала побратися

Але варто відмітити, що про пропозицію руки і серця Леся все ж таки якось розповіла. Так, у знаменитості був обранець, з яким вона збиралася одружитися. Чоловік виявився її сусідом, а знайомство вийшло доволі банальним: Леся збиралася позичити у нього цукор, і між молодими людьми закрутився роман. Чому стосунки так і не дійшли до РАЦСу достовірно невідомо. Телеведуча просто дала зрозуміти, що роман добіг кінця.

Леся Нікітюк на фіналі Танців з зірками 2021 розповіла, що вийшла заміж
Як виглядає чоловік, з яким Леся Нікітюк мала побратися

Втім, схвилювати глядачів їй вдалося ще неодноразово. Наприклад, рік тому невідомий чоловік зробив пропозицію Лесі Нікітюк на очах у багатотисячної аудиторії під час зйомок програми ЛіпсінкБатл. Шанувальники ламали голову над тим, хто ж цей чоловік, і чи дійсно Леся Іванівна збирається за нього заміж.

Як виглядає чоловік, з яким Леся Нікітюк мала побратися

Втім, дуже скоро з’ясувалося, що це була лише розіграна сценка. Справа в тому, що телеведуча пародіювала відому британську виконавицю Адель, і саме під час цього виступу, який імітувала Нікітюк, співачці зробив пропозицію її майбутній чоловік. Звісно, концерт став незабутнім для фанатів артистки і одразу ж потрапив у тренди YouTube. Тож насправді ця сцена взагалі нічого не означала для Лесі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.