|
04.07.2022 18:28

Не від Еллерта: вагітна Ксенія Мішина показала круглий живіт на останніх місяцях і зачарувала мережу

Ксенія Мішина здобула широку популярність, зігравши одну з головних ролей у серіалі “Кріпосна”. Пізніше акторка стала переможницею шоу “Танці з зірками” в парі з хореографом Євгеном Котом, а потім відкрила усій країні своє серце та пішла в проєкт “Холостячка”, де мріяла зустріти кохання. І їй це вдалося – сценарист студії “Квартал 95” Олександр Еллерт підкорив відому красуню та став її обранцем.

Закохані одразу ж після фіналу почали жити разом і будувати плани на спільне сімейне майбутнє, у яких навіть лунали натяки на поповнення – пара хотіла близнят. Фанати з нетерпінням чекали на весілля Ксенії та Олександра, проте ця історія обірвалася після року стосунків. Ініціаторкою була Мішина. Знаменитість чесно зізналася, що почуття нікуди не зникли, але вона втомилася від надто токсичної поведінки Еллерта.

Вагітна Ксенія Мішина показала круглий живіт на останніх місяцях

Вже після остаточного розриву переможець “Холостячки” публічно визнав свою провину і висловив сподівання, що йому вдасться все виправити, а якби Ксюша від нього завагітніла, це було б для нього приємним знаком.

Вагітна Ксенія Мішина показала живіт на останніх місяцях

Від Еллерта Мішина поки що не завагітніла, але у своєму блозі в Інстаграмі зірка одного разу показала фанатам, як виглядала у положенні, коли носила під серцем сина Платона.

Вагітна Ксенія Мішина показала круглий живіт на останніх місяцях

Важко не помітити, що разом зі зростанням животика збільшилися і щічки акторки, що підтвердила і вона сама – під час вагітності набрала 30 кілограмів.

Вагітна Ксенія Мішина показала круглий живіт на останніх місяцях

Нагадаємо, у Олександра Еллерта теж є дитина – донька Еліна від першого шлюбу.