Кароль приїхала і одразу на город, а Полякову побачили в черзі на кордоні: як зірки повертаються додому

Одразу дві знамениті українські співачки повідомили про те, що повернулися до України. Як саме вони розповіли своїм шанувальникам про те, що дісталися Батьківщини?

Більшість українських зірок жіночої статі після 24 лютого були змушені евакуюватися закордон. Хтось поєднував корисне з приємним та виступав з благодійними концертами для співвітчизників у Європі, а хтось знайшов для себе прихисток, як і більшість українців.

Тіна Кароль і Оля Полякова повернулися до України

Втім, подорожі деяких вітчизняних знаменитостей добігли кінця. Так, нещодавно стало відомо, що Тіна Кароль повернулася до України. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і почала саме з фотографії свого городу, у якому за цей час виросли овочі.

Тіна Кароль і Оля Полякова повернулися до України вперше з початку війни

Поп-діва відзначила, що родюча українська земля аж ніяк не змінилася, і показала свій врожай. Звісно, за садом артистки піклувалися її робітники. Тим паче, що співачка дуже ревно ставиться до свого городу і неодноразово говорила, як його любить.

Оля  Полякова також перш за все звернула увагу на стан своєї землі. Однак, про своє повернення до України вона повідомила задовго до того, як дісталася маєтку.

Так, знаходячись на кордоні з Україною, у неймовірну спеку, вона розповіла, що знаходиться у черзі. Зірка вразила і зовнішнім виглядом, адже була з великими мішками під очима, розпатлана та у розтягнутій футболці. Однак, довгоочікуване повернення дало їй сил.

Тіна Кароль і Оля Полякова повернулися до України вперше з початку війни

Спочатку Оля показала, як виглядає її сад, а потім продемонструвала накриті столи на честь повернення родини додому. Реакцію чоловіка Вадима вона не знімала, але варто відмітити, що Буряковський взагалі не полюбляє публічність.

Судячи з публікації зірок, можна зробити логічний висновок, що обидві дуже скучили за домівкою.

Схожі статті