Молода дружина Віктора Павліка заявила, що покидає чоловіка та розкрила причину розставання: вже пакує валізи

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина повідомила про те, що залишає чоловіка вдома і рушає в подорож з мамою.

Відома українська зіркова пара Віктор Павлік та його молода дружина Катя вже декілька років перебувають у шлюбі.  Назвати цей союз безхмарним не можна, адже на шляху зірок до щастя було багато перепон.

Наприклад, не так давно завершився судовий процес між Катериною та колишньою дружиною Віктора Франковича Ларисою. Дівчина частково отримає відшкодування моральних збитків через публічне приниження, причиною якого стала саме Лариса. Коли блогерка тільки-но повідомила про те, що збирається подати до суду на Созаєву, прозвучала думка про те, що, імовірно, шлюбу настав кінець.

Молода дружина Віктора Павліка заявила, що покидає чоловіка та розкрила причину розставання

Молода дружина Віктора Павліка заявила, що покидає чоловіка та розкрила причину розставання

Однак, парі вдалося досягти консенсусу. Потім Катя розповіла своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що причиною розладу в сім’ї стало те, що Віктор Франкович не звик робити щось для себе, і вважає, нібито він щось винен колишній дружині.

Коли розпочалася війна Катя була вимушена поїхати разом з дитиною до сестри в Ізраїль. Однак, ситуація в столиці дещо нормалізувалася, і пара возз’єдналася. Віктор Франкович втолив свою тугу за маленьким сином. Але незабаром йому знову доведеться розстатися зі своєю дружиною та маленьким спадкоємцем. Про це Катя розповіла у своєму мікроблозі. Блогерка запланувала дві поїздки: одна відбудеться з чоловіком, а інша з мамою.

Молода дружина Віктора Павліка заявила, що покидає чоловіка та розкрила причину розставання

Репяхова не зрадила своїй звичці ділитися новинами тільки в той момент, коли вона впевнена у реалізації своїх планів. Тому через декілька годин після того, як вона повідомила про поїздку, Катя показала, як збирає валізи. А ще через деякий час стало відомо, що разом з мамою вона рушила до Львова, але лише на один день.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.