Боб-каре чи піксі? Яка стрижка більше пасує Аніті Луценко: фото модних перевтілень фітнес-тренерки

У модні тренди літа 2022 року повернулися багато улюблених жіночих стрижок, серед яких і боб-каре, і піксі. Фітнес-тренерка Аніта Луценко встигла спробувати на собі обидві зачіски.

Фанати Аніти Луценко бачили улюблену зірку шоу “Зважені та щасливі” з найрізноманітнішими стрижками – від ультракороткої до різної довжини каре. Змін зазнавав і колір її волосся.

Героїня статті завжди любила експериментувати з іміджем. Одне з її найбільш неочікуваних перевтілень – стрижка “під нуль”.

Аніта Луценко поголилася налисо
Аніта Луценко поголилася налисо

Спортсменка розповідала, що налисо хотіла підстригтися ще давно, тож, сидячи у кріслі перукаря, анітрохи не сумнівалася у своєму задумі. Ще й тому, що зробила вона це під час відпустки в іншій країні:

“Там було настільки спокійно – ніякого ТБ, інтернету, впливу соцмереж, тільки прогулянки наодинці зі своїми думками і розмова з собою – що я зробила цей крок легко. Просто вирішила, що самий час змінитися. А ось йокати почало в аеропорту, коли я зрозуміла, що в Києві мене зустрічатиме мама, а на наступний день мені треба на зйомку “Все буде добре”, – ділилася Луценко в інтерв’ю журналу Viva.

Також Аніта носила “їжачок”, оновлюючи його яскравими кольорами – рожевим, світло-фіолетовим.

Аніта Луценко зробила стрижку під хлопчика
Аніта Луценко зробила стрижку під хлопчика

Вже після відрощення волосся фітнес-тренерка знову пішла на кардинальні зміни та зробила модну стрижку піксі з фарбуванням у платиновий блонд.

Модна стрижка піксі на Аніті Луценко
Модна стрижка піксі на Аніті Луценко

Але найбільше фанати звикли бачити фітнес-тренерку з боб-каре різної довжини, з чубчиком і без. Ця стрижка незмінно лідирує в рейтингу найпопулярних жіночих зачісок, тому завжди виглядає актуально і стильно. На думку стилістів, немає такого обличчя, якому боб-каре не підійшло б.

Яке каре більше пасує Аніті Луценко
Яке каре більше пасує Аніті Луценко

Схожі статті