Як виглядає колишній тесть Володимира Остапчука: батько Олени Войченко не дає спуску зірковому екс-зятю

Володимир Остапчук ошелешив всіх новиною про стосунки зі своїм тестем. Шоумен стверджує, що йому поступали погрози, але ким насправді є батько Олени Войченко?

Володимир Остапчук не лишив байдужими нікого до своєї сімейної драми. За словами шоумена його колишня дружина Олена, яка виїхала закордон, не дає йому можливості спілкуватися з дітьми. Нещодавно у цій історії з’явилися нові подробиці. Ведучий стверджує, що ключову роль у рішенні екс-коханої відіграв її тато, який є дуже непростою людиною в Умані.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Як виглядає колишній тесть Володимира Остапчука

Що відомо про тестя Володимира Остапчука?

Шоумен не розкриває особистості Сергія Войченка, батька Олени. Лише натякає, що він є впливовою людиною у рідному місті настільки, що начебто на його День народження навіть випустили з в’язниці власного сина.

Як виглядає колишній тесть Володимира Остапчука

Та знайти інформацію про чоловіка — він зайнятий у політичній сфері. Виявляється, про нього дуже добре відгукаються колеги. За їх словами він активно бере участь у вирішенні різних соціальних проблем. Сергію навіть присвоїли звання Почесного громадянина Уманського району.

Його ж донька, Олена, спростовує всі слова колишнього коханого, щодо тата. Все, що заявив батько її дітей, Воченко назвала маніпуляціями та навіть брехнею. Жінка зауважила, що їй дуже неприємно, що так відгукаються про її рідних. Разом із цим вона вважає, що ведучий піариться на темі свого розлучення і діток, зазначивши, що братом немає спілкування вже 10 років.

Нагадаємо, що з Оленою Войченко Володимир Остапчук був одружений з 2007 по 2020 роки. Розлучення вплинуло дуже на обох з цього подружжя. Нині питання виховання діток для них стоїть досить гостро.

Схожі статті