Сон – важливо: Настя Каменських розповіла як це правильно робити

Настя Каменських поділилася порадами як спати так, щоб висипатися.

Українська співачка часто дивує прихильників природною красою і відпочившим виглядом. У особистому блозі в мережі Instagram співачка поділилася як саме їй вдається мати вигляд, ніби щойно з курорту.

У підписі під фото зірка поділилася своїми правилами здорового сну.

По-перше, Настя Каменських ніколи не лягає спати пізніше 12 години. В ідеалі співачка старається лягти о 21:30 – 22:00. До того ж, намагається не пити воду безпосередньо перед сном. Таку звичку виконавиця пояснює тим, що зранку немає набряклості на обличчі.

Свої правила у зірки і для спальні. У кімнаті, за словами Насті Каменських, не має бути спекотно, а повітря має бути зволожене. Дівчина радить вимикати опалення або користуватися освіжувачем повітря.

Ще одне правило стосується і нанесення крему. Робити це вона радить за півгодини до сну, тоді крем проникає у шкіру і не залишатиме плям на подушці. А от після пробудження виконавиця радить робити масаж обличчя.

Прихильники зірки подякували за такі поради. Проте зауважили, що дотримуватися такого графіку важко, якщо в тебе є діти. Прихильники влаштували справжню дискусію з приводу вибору поспати чи влаштувати догляд за собою. Дехто з прихильників зауважив, що недосип відображається не лише на зовнішності, а й на внутрішньому стані людини. І якщо шкіру можна привести до тями, то внутрішнє виснаження не приховаєш, а воно впливає на зовнішність.

Прихильники зауважили, що такий графік ніяк не вписується в режим мами. Також вони знають, що найбільша мрія Насті Каменських – народити дитину, тому побажали їй відчути це щастя.

Схоже, що поради красуні діють, адже вона завжди має фантастичний вигляд.

Схожі статті