Ані Лорак таємно відгуляла весілля під час війни: дочку віддала екс-чоловіку, щоб не заважала новій сім’ї

Знаменита російська співачка Ані Лорак схвилювала мережу появою на весіллі у Вірменії. Для кого виступала артистка і чим вразила своїх фанатів?

З початку повномасштабної війни на території України відома російська співачка Ані Лорак покинула територію російської федерації і зникла з інформаційного простору. Справа дійшла навіть до того, що артистка видалила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Таким чином користувачі мережі втратили можливість стежити за своїм кумиром.

Ані Лорак таємно відгуляла весілля під час війни

Ані Лорак таємно відгуляла весілля під час війни

Декілька тижнів тому стало відомо і про те, що свою єдину дочку Софію вона залишила колишньому чоловіку Мурату. Це вперше Ані довірила свою спадкоємицю бізнесмену на такий довгий час. Зазвичай родина обмежувалася вихідними, тож ця новина сильно схвилювала шанувальників Лорак.

Втім, пояснення цьому є і вельми просте. Проживати в росії родина більше не може, а Лорак має продовжувати працювати, а це означає, що за Софією необхідно переглядати, поки зіркова мама знаходиться на гастролях. Так як робітникам в Москві Лорак залишити дитину не може, вона обрала найправильніший варіант — дати можливість батькові попіклуватися про його дитя.

Ані Лорак таємно відгуляла весілля під час війни

Тим часом Ані Лорак засвітилася під час весілля у Вірменії. Артистка прибула на торжество лише з командою. Шанувальників дуже збентежив той факт, що артистка помітно набрала вагу. І це стало особливо помітно у костюмі, який вона обрала для виступу.

На відеоролику також можна побачити наречених, які були неабияк задоволені концертом знаменитості. Гості активно фотографувалися на тлі виступаючої зірки, а наречена підходила до гостей та бесідувала з ними, насолоджуючись музикою краєм вуха.

Схожі статті