Дружина Романа Сасанчина “до” його популярності та “після”: що гроші зробили із зовнішністю юної дівчини?

Дружина молодого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна після набуття музикантом популярності сильно змінилася. Як дівчина виглядала до роботи над зовнішністю?

Одразу після перемоги Романа Сасанчина у вокальному шоу “Голос країни” його кохана Іванна почала активно вести власний мікроблог. Згодом дівчина зізналася, що співаку довелося вмовляти її почати вести блогерську діяльність, а вона нібито напроти — не хотіла ставати блогеркою.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми зі здоров'ям
Як змінилася дружина Романа Сасанчина 

До особистої сторінки дівчини соціальній мережі Instagram почали приєднуватися нові підписники у той період, коли вона завагітніла. Зірка активно ділилася особистим досвідом, а також створювала контент, який був цікавий її одноліткам.

Як змінилася дружина Романа Сасанчина

Через деякий час дівчина почала заробляти справжні гроші. Варто відмітити, що і Роман також не гаяв часу: хлопець важко працював, щоб мати можливість утримувати майбутню родину, а також вирішив продати квартиру, яку виграв на шоу. На Іванну, яка почала працювати зі своєю зовнішністю посипалися звинувачення: мовляв, витрачає гроші чоловіка.

Втім, дівчина сразу дала зрозуміти, що інвестує у свою зовнішність лише ті кошти, які заробила з блогу. А інвестиції, судячи з усього, були не маленькі.

Як змінилася дружина Романа Сасанчина. Фото після змін 

Так, дівчина збільшила губи, попрацювала зі своїм волоссям, зробила татуаж брів, а також набила татуювання. Комусь сподобалися зміни блогерки, хтось же поділився думкою про те, що ці маніпуляції були зайвими.

Тим не менш, Іванна не зважала на думку оточуючих. Однак, плітки все одно відзначилися на її моральному стані. Коли шанувальники пари почали обговорювати можливе розлучення, блогерка заявила, що більше не буде вести блог. Та вже через декілька тижнів вона повернулася.

Схожі статті