Що відомо про третю дитину Камалії, якій зараз було б 14 років: скандал в сім’ї Захур через таємну вагітність

Знаменита українська співачка Камалія перед народженням своїх доньок-двійнят могла дати життя ще одній дитині. Однак, все пішло не за планом. Що сталося?

Знаменита українська співачка, Камалія ніколи не приховувала того факту, що разом з чоловіком Мохаммадом Захуром вони мали певні проблеми з поповненням у родині. Врешті-решт, зірковому подружжю довелося звертатися за допомогою до лікарів, які зробили знаменитості процедуру ЕКЗ. Тим не менш, більшість шанувальників не знає, що в артистки були всі шанси народити дитину без медиків.

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
Що відомо про третю дитину Камалії, якій зараз було б 14 років

Що відомо про третю дитину Камалії, якій зараз було б 14 років

Так, у 2008 році артистка взяла участь у конкурсі “Місіс Всесвіт”, у якому виграла. Однак, глядачів збентежив певний нюанс, який суттєво змінював враження від тріумфу артистки — Місіс мала бути заміжньою і мати своїх дітей.

Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008
Що відомо про третю дитину Камалії, якій зараз було б 14 років

Камалія же на той час за офіційною версією не була мамою. Саме тоді і почали пліткувати про вагітність зірки, яка мовляв і відкрила їй двері до конкурсу. У випадку, якщо це була неправда, то виходило, щока артистка потрапила на змагання, а тим більше виграла, нечесно.

Згодом в мережі з’явилися новини про те, що артистка втратила свою дитину. Наприклад, Главред створив статтю, в якій йшлося про те, що окрім звичайної вагітності, у Камалї була позаматкова вагітність. Сталося непоправне і зірка мала отримати невідкладну медичну допомогу. Саме тоді їй і довелося попрощатися зі своїм ненародженим малюком.

Та чи дійсно відповідає ця історія дійсності, сказати важко. Камалія усіма силами намагалася довести, що отримала свою корону не завдяки грошам чоловіка. Тому певна частина аудиторії пліткувала про те, що історія з вагітністю була просто вигаданою для того, щоб не осоромитися.

Схожі статті