Травесті-діва Монро заявила, що готова отримати повістку і йти воювати: “За документами я чоловік”

Єдина і неповторна в українському шоу-бізнесі травесті-діва Монро дала нове інтерв'ю, у якому зізналася, що не збирається ухилятися від служби, якщо отримає повістку.

З початком повномасштабної війни росії проти України багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу доєдналися до лав тероборони і ЗСУ. Про своє бажання служити на користь Батьківщини заявила і травесті-діва Монро.

Так, в інтерв’ю для YouTube-шоу “Це ніхто не буде дивитись“, Монріта запевнила, що ухилятися від повістки не буде, якщо отримає її, проте за медичними показаннями вона наразі не може вступити до збройних сил:

“Мене не візьмуть по медичним показникам. Я піду на медкомісію і буде огляд у психіатра. З діагнозом “трансгендерність” в армію не беруть”.

Травесті-діва Монро заявила, що готова отримати повістку і йти воювати
Травесті-діва Монро заявила, що готова отримати повістку і йти воювати

Зірка пояснила, чому так і не отримала довідку про трансгендерність раніше:

“Я жила в бульбашці. Мене влаштовувала моя біологічна стать, мене влаштовувало те, що за документами я чоловік, але у соціальній площині я живу як жінка”.

Також невгамовна Монро прокоментувала скандал з виїздом за кордон співачки Зі Фамелу, яку публіка знала як Бориса Апреля та Зіанджу. На думку діви, вона зневажливо поставилася до закону – не зробила собі довідку та намагалася покинути Україну з чоловічими документами, хоча могла цим зайнятися та виїхати без зайвих проблем.

Травесті-діву Монро і Зіанджу женуть на фронт воювати за Україну
Травесті-діва Монро заявила, що готова отримати повістку і йти воювати

Сама Монріта тікати з країни не збирається, а у випадку загальної мобілізації не ухилятиметься від призову:

“Якщо прийдеться воювати, я буду працювати в Генштабі, я буду працювати в тилу. Є маса інших професій, небойових посад. Я можу працювати з дому, я можу працювати з комп’ютеру – є багато сфер, в яких я можу працювати на армію”.

Схожі статті