Лідія Таран показала єдину доньку від Доманського, яка виросла його копією: живе у Франції та снідає гречкою

Відома українська журналістка і телеведуча Лідія Таран зі своєю донькою від Андрія Доманського вже кілька місяців живе у Франції. Дівчинка вражає схожість із зірковим батьком.

Як і мільйони українців, вранці 24 лютого Лідія Таран прокинулася від того, що в країні почалася війна, яку розв’язала росія. Недовго думаючи, ведуча ТСН зібралася з думками, забрала дитину, кинула не так давно придбану квартиру в Києві і поїхала в пошуках тимчасового безпечного прихистку. Ним стала Франція, куди у мирні часи зірка “плюсів” регулярно виїздила на відпочинок.

Лідія віддалено працює на 1+1, а також регулярно виходить в ефір французького телебачення, щоб доносити і французам, і усьому цивілізованому світу про те, що насправді коїться в Україні. Про зайнятість доньки Таран теж подумала – Василина пішла вчитися у місцевий коледж.

Лідія Таран вперше навчилася готувати у 44 роки
Лідія Таран показала єдину доньку від Доманського, яка виросла його копією

Дівчинка швидко адаптувалася, до того ж проблем з мовним бар’єром у них не виникало, при цьому вона дуже хоче додому, як зізнається Лідія. Але водночас Василинка дякую мамі, що вивезла її подалі від війни. Щось звичне у їхньому житті залишилося, незважаючи на раптову зміну місця проживання – на сніданок донька Таран полюбляє гречку з молоком.

Лідія Таран показала єдину доньку від Доманського, яка виросла його копією
Лідія Таран показала єдину доньку від Доманського, яка виросла його копією

З батьком спадкоємиці Андрієм Доманським Лідія вже давно не разом. Вони 5 років прожили у цивільному шлюбі і були однією з найкрасивіших пар українського телебачення, допоки раптово не розійшлися, коли дитина ще була маленька – телеведучий сам пішов з сім’ї.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран показала єдину доньку від Доманського, яка виросла його копією

Для журналістки це був нелегкий період, а поділитися своїм болем через розбите серце вона не могла ще довго, але на спілкування колишнього з дочкою впливати не стала, тож Андрій у житті Василини присутній.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.