У мережі показали фото вагітної Наталії Мосейчук: носить під серцем сина від своєї другої половинки (ФОТО)

Наталія Мосейчук здається на перший погляд дуже суворою та стриманою леді. Проте, поза камерами - вона справжня берегиня сімейного вогнища.

Наталія Мосейчук. Героїня цього матеріалу вражає всіх професіоналізмом та сміливістю вона підкорила мільйони сердець. Лише їх вдається загнати маститих політиків у глухий кут одним лише питанням.

На публіці ведуча завжди поводиться вельми стримано. Вона зрідка дозволяє собі розповісти про особисте. Проте, навіть така леді зі сталевим характером не могла не показати світлини з найщасливішого періоду у житті – вагітності.

Наталія Мосейчук зі своїм чоловіком у програмі ЖВЛ
У мережі показали фото вагітної Наталії Мосейчук

Наталія двічі носила під серцем маля. Старший син Антон з’явився на світ у 1998 році. Батька своєї першої дитини Мосейчук приховує. Вона неохоче взагалі говорить про той період життя, адже замість обранця, жінка надала перевагу роботі на телебаченні.

Згодом життя подарувало їй справжню другу половинку. Зі своїм другим чоловіком Іллею, вона познайомилася завдяки роботі. Він, знаючи її непростий характер, свататися прийшов не до неї, а одразу до батьків своєї майбутньої нареченої.

У мережі показали фото вагітної Наталії Мосейчук

У 2012 році, коли Наталії було 39, вона завагітніла вдруге. Дитину вирішила лишити, адже це був справжній плід кохання. Всевишній подарував їй хлопчика, якого назвали традиційним ім’ям.

Матвію нині 10 років. Поки старший брат активно гризе граніт науки, виграючи гранти у закордонних ВНЗ, малюк отримує всю любов та увагу матусі.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук стала працювати на “1+1” у 2006 році. Спершу її взяли на посаду дикторки новин, а згодом довірили політичну передачу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.