|
06.07.2022 20:08

Захур купив перемогу Камалії на конкурсі Місіс Всесвіт-2008? Здобула корону попри те, що порушила правила

Знаменита українська співачка Камалія 14 років тому, у 2008 році здобула перемогу у конкурсі краси “Місіс Всесвіт”. Свою корону вона одягнула, будучи у розкішному образі, в яскраво рожевій сукні, яка виблискувала під світлом софітів і ідеальна пасувала під світлий колір волосся жінки та тон її шкіри.

Захур купив перемогу Камалії на конкурсі Місіс Всесвіт-2008

І хоча артистка виглядала карколомно, аудиторія не повірила у чесність її тріумфу. Чому ж навіть шанувальники засумнівалася у результатах конкурсу?

Захур купив перемогу Камалії на конкурсі Місіс Всесвіт-2008?

Вся справа в тому, що за умовами змагання, кожна учасниця мала бути заміжньою та виховувати дітей. Тобто вимоги були рівно протилежні тим, які висувалися на конкурс краси “Міс всесвіт”. На той час зірка вже була декілька років у шлюбі, але дитини в неї не було. Камалія щосили намагалася завагітніти.

Тим не менш, у пресі одразу з’явилося пояснення тому, як Камалія опинилася на конкурсі. Мовляв, зірка була на той час вагітна і виношувала малюка Захуру. Цього було достатньо, щоб не порушувати правил.

Камалія також не соромилася відповідати на питання журналістів і багато разів заявила, що її перемога була чесною, а Мохаммад Захур не дав жодної копійки хабаря. Гроші витрачалися лише на вбрання, стилістів та підготовку.

Захур купив перемогу Камалії на конкурсі Місіс Всесвіт-2008?

Варто відзначити, що через деякий час у пресі дійсно з’явилася інформація про те, що зірка втратила свою дитину. Сталося це після її маленького концерту. Справа в тому, що в неї була позаматкова вагітність і жінку довелося оперувати.

Через декілька років співачка все ж таки дасть життя двійнятам, дівчинкам Арабеллі та Мірабеллі. Однак самостійно завагітніти вона не змогла — довелося звертатися до лікарів та робити ЕКЗ.