Весілля зрадників України Сніжани Єгорової та Юрія Бардаша вразило мережу: “Старувата вона для нього”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова та Юрій Бардаш раптово схвилювали мережу новиною про весілля, самі того не знаючи. Детальніше в статті.

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова напередодні повномасштабної війни з росією повідомила, що повністю підтримує володимира путіна.

Зірки, які зрадили Україну

Сніжана Єгорова заявила, що її переслідують
Весілля Сніжани Єгорової та Юрія Бардаша вразило мережу

На той час зірка вже знаходилася за межами України і ховалася разом з дітьми у Туреччині.

Її старша донька Стася лила сльози в ефірі та намагалася запевнити, що вона не підтримує свою матір, але врешті-решт дівчині довелося емігрувати до Сполучених Штатів Америки. Красуня навіть не дочекалася співчуття від матері, коли вона разом з родиною була змушена жити у бомбосховищі.

Знаменитий російський продюсер Юрій Бардаш також увесь цей час підтримував Росію і 24 лютого за ганьбою втік з України. Однак стало відомо про це лише зараз, коли підопічні розповіли правду про його поведінку.

Весілля Сніжани Єгорової та Юрія Бардаша вразило мережу

Нещодавно колега Єгорової Анатолій Анатоліч вирішив, що найкраща зброя проти зрадників — це гумор. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію двох ведучих, до тіл яких при фотошопив обличчя Єгорової та Бардаша. А у дописі до публікації він запропонував їм одружитися і заговорив про весілля путіністів.

Варто відмітити, що подібний жарт прийшовся до смаку його підписникам. Однак Василіса Фролова була не в захваті, адже впізнала свою фотографію, яка взяла участь у творчості Анатолія Анатоліч. Втім, телеведучий запевнив її, що намагався зробити Василісу невпізнаваною.

Весілля Сніжани Єгорової та Юрія Бардаша вразило мережу

Поки що “одружених” розділяє не тільки різниця у віці, але й відстань, адже Юрій зараз знаходиться в російській федерації.

Схожі статті