Патріот Сергій Притула вперше розповів, як уживається з дружиною Катериною родом з Донецька: “Важко”

Люди кажуть, що протилежності притягуються. Сергій Притула свого часу одружився на яскравій донеччанці. Невже складні події в Україні вплинули на його шлюб?

Він із заходу України, вона – зі сходу. Сергій Притула ошелешив свого часу всіх прихильників, коли взяв у дружини яскраву білявку з Донецька. Та не за місцепоходженя полюбив свою обраницю телеведучий.

Весілля Сергія Притули та Катерини Сопельник
Патріот Сергій Притула вперше розповів, як уживається з дружиною

Катерина стала справжньою підтримкою та опорою у всіх починаннях зірки. Разом вони почали займатися благодійністю і пліч-о-пліч переживають зараз війну.

А як натхненно привітав кохану з Днем народження Сергій! Шоумен написав в Інстаграмі:

“З Днем Народження, намистинко! Дякую, що ти завжди поруч! За підтримку і любов. За доглянутих дітей і сімейний затишок! За те, що коли важко, ти це “гасиш”, а коли добре – ти “каталізатор”! Будь здорова і май натхнення до праці! Я завжди поруч! Люблю!”, – написав Притула під світлиною Катерини.

Крім цього свою дружину Сергій всім ставить у приклад, адже вона руйнує всі стереотипи про містян з Донецької області. По-перше, Катерина з великою повагою ставиться до України та власної культури. По-друге, навіть своїм дітям жінка дала традиційні імена: Соломія і Стефінія. Молодша дитина народилася минулого року.

До речі, пара познайомилася завдяки робочим проєктам. Зйомки дуже зблизили молодих людей. У 2017-му у них народився первісток. Втім, не слід забувати і про те, що у Притули є ще й старший син. Хлопець з’явився на світ у першому шлюбі ведучого. Попри те, що з його мамою він давно не разом, юнак продовжує спілкуватися зі знаменитим татом.

Нагадаємо, що зараз Сергій активно допомагає бійцям, а нещодавно взагалі примудрився зібрати кошти на цілих три БПЛА для фронту.

Схожі статті