Андрій Данилко вперше зізнався у романі з заміжньою Інною Білоконь: “Вона була красунею, а я…”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше проговорився про свої стосунки за партнеркою Інною Білоконь під час розмови зі Славою Дьоміним.

Андрія Данилка та його вірну партнерку Інну Білоконь, з якою він співпрацює більше 20 років, неодноразово підозрювали у романі. Вся справа в тому, що артисти ніколи не приховували своїх почуттів, і відкрито обнімалися, цілувалися та трималися за руки.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко в інтерв’ю проговорився про роман з Інною Білоконь

Глядачів бентежив той факт, що виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки вже багато років, як заміжня. Втім, ведучи непублічний образ життя, вона наштовхувала на думку про те, що шлюбу можливо давно і немає, але повідомляти про це вона не поспішає. Нагадуємо, що у союзі з чоловіком Олегом, в Інни з’явилося двоє дітей, які давно виросли.

Андрій Данилко в інтерв’ю проговорився про роман з Інною Білоконь

Підлив олії у вогонь і сам Андрій Данилко, коли декілька років тому завітав на ексклюзивне інтерв’ю до журналіста Слави Дьоміна. Саме тоді у рубриці “Збреши мені” на питання журналіста, чи були в нього стосунки з Інною, відповів “ні”. Що мало трактуватися, як “так”. Зрозумівши, що він проговорився, Андрій Данилко лише додав коментар “оце я ляпнув”. Втім, спростовувати те, що він щойно сказав не наважився.

Власне, свій провал він вирішив доповнити розповіддю про їхнє спільне минуле, а саме студенство, яке і звело їх на все життя.

“Вона була красунею, а я був красень, як Селена Гомес та Джастін Бібер. У неї була спідниця-Тетянка, турецький светр, мілірування… І я був теж красень, спеціально одягав більше куртку”

Варто відзначити, що не так давно він давав інтерв’ю, в якому розповів, чому в нього так і не склалося особисте життя. Виконавець ролі Вєрки Сердючки впевнений, що він просто для цього не створений, тому усі його спроби потерпіли фіаско.

Схожі статті